слушать диск tvrdohlavá
концерты 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Koncert v Havlíčkově Brodě se přesouvá na 26.10.2023

15 сентября 2023
(бновления 15 сентября 2023)

preview Zpěvačka Helena Vondráčková z důvodu úrazu překládá páteční koncert v Havlíčkově Brodě. Dnes nad ránem ji sanitka převezla do nemocnice.

"Helenka nad ránem upadla a udeřila se do hlavy. Zavolali jsme raději sanitku, ta ji převezla na vyšetření do nemocnice na výsledky čekáme," říká manažer a manžel Heleny Vondráčkové Martin Michal. "Dnešní vystoupení v Havlíčkově Brodě proto překládáme na 26. října," dodal s tím, že všechny vstupenky zůstávají v platnosti.

Odpolední aktualizace zprávy

Lékaři pražské Ústřední vojenské nemocnice propustili v pátek odpoledne do domácího léčení zpěvačku Helenu Vondráčkovou. V jejich péči byla od rána, kdy ji k nim po pádu ze schodů převezla sanitka.

Helenu Vondráčkovou nyní čeká doléčení pohmožděnin. "Nemá žádnou zlomeninu, bude v pořádku. Nejbližší plánovaný koncert je v pátek 22. září v Kopřivnici," řekl manažer a manžel Heleny Vondráčkové Martin Michal.

"Děkuju všem za podporu a vaše pozitivní zprávy. Udělám vše pro to, abych se co nejdříve zotavila a mohla vám svými koncerty zase přinášet radost," prohlásila Helena Vondráčková po návratu domů.

source: www.agenturamm.cz/

Related links:

  • календарь - Koncert | 26 октября 2023 | Havlíčkův Brod, Kulturní dům Ostrov - Náhradní termín. Přeloženo z důvodu úrazu Heleny Vondráčkové. (původně 15.9. 2023)