listen to cd tvrdohlavá
concerts 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Přijďte si zazpívat s Helenou na koncert do Olomouce

October 2, 2017

Helena se poprvé v kariéře rozhodla, že dá možnost svým fanouškům, aby si s ní zazpívali na jednom jevišti. Stane se tak na jejím koncertě v Olomouci, který proběhne 18. listopadu na Výstavišti Flora.

„Celé roky mi píše mnoho mých příznivců, že by si se mnou rádi zazpívali. A tak jsem se rozhodla, že jim tu možnost dám. Musejí ale umět alespoň trochu zpívat,“ prozradila s úsměvem zpěvačka. „Fanoušci, kteří mají zájem stát se mnou na jednom jevišti, mohou při vstupu na olomoucký koncert oslovit u vchodu můj tým. Ten si napíše jejich jména a písně z mého repertoáru, které si se mnou chtějí zazpívat. Já si pak některé z nich vyberu a na jeviště je během druhé části koncertu pozvu,“ upřesnila Helena.

Management zpěvačky si zájemce o zpěv s popovou legendou už při vstupu na koncert vyzkouší, zda jim opravdu zpěv alespoň trochu jde. Pokud se formát osvědčí, bude ho Helena zkoušet i na dalších svých koncertech.

Kromě zmíněného koncertu v Olomouci, vystoupí Helena za pár dní na vyprodaném koncertu v Bratislavě (21.10.), v prosinci ji čekají tři koncerty na východě Slovenska a narozeninový rok zakončí 20. ledna 2018 megakoncertem v pražské O2 areně, kde s ní vystoupí řada hostů.

Other videos are on YouTube.

Related links: