listen to cd tvrdohlavá
concerts 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Narozeninový koncert v Hybernii

June 10, 2012

Právě skončila úspěšná slovenská etapa Jubilejních koncertů. Podle slov Heleny dopadly koncerty na výbornou, slovenské publikum bylo úžasné a už se těší na pokračování v srpnu.

Ovšem než se Helena na Slovensko vrátí, zavítá také do českých měst. V úterý 12.6. proběhne od 19.00 narozeninový koncert v pražském Divadle Hybernia (Předprodej Ticketportal a pokladna Divadla Hybernia). Další bude následovat na konci měsíce na zámku Chýše (Předprodej Ticket Art).

Na většině Jubilejních koncertů vystupuje jako host nadějný český zpěvák David Deyl a nebude tomu jinak ani v Hybernii. Kromě jeho vlastních písní se můžete těšit také na duet s Helenou s názvem Kousek tvého já.

Protože bude koncert v Hybernii trochu jiný, dojde během večera také na italskou novinku Fuoco Nel Fuoco, ke které právě vzniká videoklip. S Helenou si ji přijdou zazpívat oba italští interpreti Davide Mattioli a Andrea Andrei.

A aby toho nebylo málo, na podiu se objeví ještě další gratulant v podobě téměř 40-tičlenného Ústeckého dětského sboru Univerzity J.E. Purkyně z Ústí nad Labem. A samozřejmě nelze zapomenout na skvělou doprovodnou kapelu Charlie Band.

To je určitě dost důvodů, proč si nenechat narozeninový koncert ujít.

preview