hör auf das cd tvrdohlavá
konzerte 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Helena zazpívá v jihokorejském Soulu

18. März 2016

náhledPrávě dnes přistála Helena v jihokorejském hlavním městě Soulu, aby zde vystoupila na závěrečném koncertu v rámci oslav Festivalu Frankofonie. Jedná se o festival, do kterého se každoročně v březnu zapojují města po celém světě a pořádají kulturní akce s cílem podpořit Mezinárodní organizaci Frankofonie.

Pozvání do Soulu dostala Helena z České ambasády již několikrát. Až letos se konečně našel vhodný termín. Její cestu sponzoruje hotel Four Seasons. Slavnostní závěrečný koncert se uskuteční v kulturním centru Simsan 20. března. Tento den je mimojiné vyhlášen jako Mezinárodní den Frankofonie.

Pokud vás zajímá, co bude Helena zpívat, zde je kompletní playlist: 1. Lásko má já stůňu, 2. Nebudeme sedět doma, 3. L´important cést la rose, 4. Přejdi Jordán, 5. Já půjdu dál, 6. Les moulin de moc coeur, 7. Samba, 8. Kam zmizel ten starý song (částečně francouzsky), 9. Malovaný džbánku, 10. Parlez moi d´amour, 11. Vzhůru k výškám, 12. Archimede, 13. Sladké mámení, 14. Dlouhá noc, 15. A Ty se ptáš co já.

Kromě Heleny vystoupí i mladý francouzský zpěvák Charles-Baptiste. Jen doufejme, že si na koncert nenachystal také tento tento song :-)

Related links: