hör auf das cd tvrdohlavá
konzerte 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Turné Helena SHOW 23 vstoupilo do podzimní části

23. September 2023

preview O týden později, ale přece začala podzimní část koncertní šňůry Helena SHOW 23. I přes zranění a zlomeninu žebra, které si Helena způsobila před týdnem, vyrazila v pátek 22. září do daleké Kopřivnice a vystoupila na dalším ze svých koncertů. Diváci její odvahu a statečnost ocenili bouřlivým přivítáním.

Koncert se nesl v duchu notoricky známých hitů i nových písniček z posledního alba Tvrdohlavá a z Heleny sršela enegrie, která jako obvykle dostala obecenstvo do varu. Na závěr čekaly na Helenu dlouhé ovace ve stoje a náruč plná květin.

Celá show je doprovázená živou projekcí na LED obrazovku. S Helenou si na jevišti zazpívají také sboristky a sólové zpěvačky Lenka Kopecká a Zuzana Ďurdinová. Všechny doprovází výteční muzikanti z kapely Charlie Band.

Helena SHOW 23 z produkce Agentury MM Praha se zastaví do konce roku ještě v 11 dalších městech Česka i Slovenska, včetně koncertu v Havlíčkově Brodě přeloženého z minulého týdne na 26. října. Poslední koncert proběhne jako každý rok 17. prosince v pražské Lucerně.

Vstupenky zakoupíte na vstupenky.vondrackova.cz (česká města) a Ticketportal.sk (slovenská města) nebo u místních předprodejců.

Mehr Videos finden Sie unter YouTube.