słuchaj płyty tvrdohlavá
koncerty 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Adventní koncerty 'Děti dětem'

8. listopada 2013
Děti dětem

Občanské sdružení Madleine opět po roce přichází již tradičně se sérii předvánočních Adventních koncertů v rámci projektu "Děti dětem".

Jako hlavní host vás okouzlí a svým hlasem vánočně naladí stálice české populární scény Helena Vondráčková. V atmosférou dýchajících prostorách kostela se můžete těšit na téměř dvouhodinové vystoupení Heleny s kapelou Charlie Band. Zazní zde opravdové hudební skvosty v podobě hitů, které si posluchači stále rádi připomínají, ale některé z nich neměli možnost v živém provedení slyšet bezmála i několik let.

Kromě největších hitů hosta se můžete těšit na místní dětské pěvecké sbory a zdravotně handicapované děti z Muzické školy z Ostravy. Součástí programu bude i účast dětí z dětských domovů. Ti s pomocí příspěvku od Občanského sdružení Madleine vytvoří výrobky, které poté na koncertech budou nabízet za dobrovolný příspěvek. Výtěžek si použijí na jakoukoliv činnost, která jim vykouzlí úsměv na tváři.

Přijďte s námi nasát tu pravou vánoční atmosféru při poslechu nejen vánočních písní a koled, zapomeňte v předvánočním čase na všední starosti a staňte se součástí tohoto nevšedního zážitku.

Předprodej vstupenek v sítích Ticketpro.

source: www.madleine.cz/

Related links: