listen to cd tvrdohlavá
concerts 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Přečtěte si

March 19, 2009

Premiéra Mony Lisy

Společné vyjádření Hany Zagorové, Heleny Vondráčkové a producentů muzikálu Mona Lisa Michala Davida a Oldřicha Lichtenberga k údajnému sporu ohledně obsazení premiéry 4. 3. 2009

Dne 4. 3. 2009 proběhla I. premiéra muzikálu Mona Lisa, kterou v roli matky absolvovala Hana Zagorová, přesně tak, jak bylo produkcí s Hanou Zagorovou smluvně dohodnuto. Helena Vondráčková se s produkcí dohodla na účinkování v muzikálu později s tím, že ji producenti nabídli princip, že vzhledem ke skvělému obsazení v roli matky by bylo mediálně zajímavé, vylosovat obsazení všech tří premiér (stejně jako tomu bylo v muzikálu Kleopatra). Vzhledem k dohodě s Hanou Zagorovou o jejím účinkování na první premiéře producenti požádali Helenu Vondráčkovou o netrvání na principu losování, čemuž Helena vyhověla.

Z toho vzniklo následné nedorozumění a mediální dezinterpretace tohoto kroku. Producenti se oběma dámám omlouvají.

Všichni zainteresovaní společně prohlašují, že mezi nimi není a ani nikdy nebylo žádných sporů a všichni se těší na další reprízy Mony Lisy, která je divácky skvěle přijímaná. Další komentáře k údajnému „sporu“ nikdo již poskytovat nebude.

V Praze dne 18. 3. 2009

Hana Zagorová
Helena Vondráčková
Michal David
Oldřich Lichtenberg