hör auf das cd tvrdohlavá
konzerte 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Novinky od Heleny

8. August 2012

.. Autogramiáda na Arkádách

V obchodním centru Arkády (Praha, Pankrác) proběhne ve čtvrtek 16. srpna od 17.00 autogramiáda ke knize Každá trampota. Ta se velmi dobře prodává a jsou na ní samé pozitvní ohlasy.

.. Patronka Domu sociálních služeb Liblín

Ještě než začne v sobotu 18. srpna koncert v Liblíně, odhalí organizátoři na Domu sociálních služeb desku s Heleniným podpisem. Důvod je velice prostý. Helena se stala patronkou tohoto ústavu.

.. Zájem zahraničních televizí

Že Helena pravidelně vystupuje v českých a slovenských televizích, není třeba připomínat. Zájem o její tvorbu a také ji samou však neutuchá ani v zahraničí. Proto každou chvíli u Heleny zazvoní některý ze zahraničních štábů. Televizní společnost MDR dokonce před časem připravila retrospektivu z Heleniných vystoupení v Německu a několikrát do roka ji zve do svých pořadů. Polské televize též nezůstávají pozadu a Helena je jejich častým hostem.

Nejnověji projevil zájem ruský Pervij kanal. Na přání svých diváků připravil projekt, ve kterém se věnuje zahraničním hvězdám. A mezi první, za kterými se rozjel, patří Helena. Zůčastnil se oslavy jejích narozeni, zajímal se o její nové projekty i osobní život. Vysílání se teprve chystá.

.. Vzkříšení Abecedy

Informace pro pamětníky: Oblíbený pořad Abeceda se vrací. Natáčení se blíží. Prvními moderátory budou Helena a Petr Vondráček.