hör auf das cd tvrdohlavá
konzerte 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

DVD Já půjdu dál (1968-2010)

7. April 2011

Datum vydání: 29. dubna 2011

Televizní i filmové archivy vydaly další sympatická svědectví o různých podobách zpívání a show Heleny Vondráčkové, v tomto případě ohraničených léty 1968 až 2010. Kdesi na začátku najdete Vzdálený hlas, na konci pak aktuální Stíny po nás dvou, Nic nás nerozdělí nebo titulní Já půjdu dál.

Mezi tím si určitě přijdou na své fandové písniček s trvalým kouzlem konce šedesátých let (Slza z tváře padá, Jsem Bůh i ďábel), znamenitých příležitostí pro komediální podobu Heleny V. (Miláčku, Strejček Charlie nebo Oh, Herold), obrazové dokumentace některých alb (Zrychlený dech) a především spousty hitů a zajímavostí typu Kam zmizel ten starý song, Fanfán, Báječný flám, Hej ty tam, Léto je léto, Neuč slunce hřát, Hádej, Tentokrát se budu smát já, Nebudeme sedět doma nebo Dlouhá noc.

Více než třicet klipů, "klipů", pódiových nahrávek a dalších raritních záznamů samozřejmě výborně doplňuje předchozí DVD položky v Helenině katalogu, ale rozhodně obstojí i samy o sobě. Od vstupního Mostu přes rozbouřené vody až po zcela současné záběry je to kontinuální procházka melodiemi s jasným interpretačním vkladem, vysokou profesionalitou a obdivuhodnou přitažlivostí zdaleka nejen pro pamětníky jejích dívčích začátků.

Kmotrou DVD bude Olga Matuška. Křest proběhne 17.5.2011

source: Supraphon.cz

Mehr Videos finden Sie unter YouTube.