hör auf das cd tvrdohlavá
konzerte 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Kde můžete potkat Helenu v říjnu?

5. Oktober 2009

» Po letní pauze se opět rozjíždí muzikálová sezóna. Helenu můžete zastihnout v představení Mona Lisa na prknech Divadla Broadway 11., 25. a 31. října.

Muzikál a především Heleninu roli skvěle vystihl jeden z fanoušků, který napsal: Heleně renesance sluší. Nádherné melodie, honosná výprava a skvělá Helena. Nenechte si ujít muzikál Mona Lisa v Divadle Broadway, kde během bezmála tří hodin prožijete příběh lásky, zrady a pomsty zasazený do renesanční Itálie. Právě Helena zde v roli Cateriny de´ Gherardini nejen zpívá několik krásných árií, ale podává i vyzrálý dramatický výkon. Uvidíte ji jako intrikující, milující i zoufalou matku hlavní hrdinky. Jak to tedy bylo s tajemným obrazem Mony Lisy? Po zhlédnutí muzikálu budete vědět víc!

V říjnu dojde na dvě charitativní vystoupení, kterých se zúčastní také Helena.
» V pražské zoologické zahradě proběhne 19.10.2009 křest a koncert benefičního kalendáře "Příběhy 2010". Více si můžete přečíst na plakátu.
» O deset dní později, 29.10.2009 se uskuteční v Divadle Hybernia benefiční večer BONA MENTE k 10. výročí sdružení "Život dětem". Podrobnější informace zde.

» Na závěr říjnového přehledu ještě jedno televizní vystoupení. Ve středu 28.10.2009 se Helena objeví na Óčku v pořadu Inbox.