слушать диск tvrdohlavá
концерты 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Mejdan roku v Lucerně

20 декабря 2011

Nedělní vyvrcholení společných koncertů Heleny a Michala bylo opravdu velkolepé a jen potvrdilo předešlé úspěchy ze Slovenska. Třítisícový dav fanoušků bouřil, pískal, zpíval a tančil od prvních tónů. A Lucerna se opět po roce otřásala v základech.

Oba interpreti dávali jen největší diskotékové pecky a "ploužáky" ze svého repertoáru, střihli si i několik duetů a ještě se stihli doprovázet na různé hudební nástroje. Helena tradičně chvilku nepostála a předváděla úžasné taneční kreace. Za Michala rozruch na jevišti obstarával moderátor a DJ Martin Hájek. Zkrátka byl to MEJDAN ROKU!

Playlist

I. polovina: * Colu pijeme colu * My máme príma rodiče * Dívka na inzerát * Po cestách růžových * Největší z nálezů a ztrát * Každý mi Tě lásko závidí * Já vítám déšť * Nebudeme sedět doma * Vodopád * To tehdy padal déšť * Nahrávám * A Ty se ptáš co já

II. polovina: Čas vítězství * Discopříběh * Ruská Máša * Céčka sbírá céčka * Nonstop * Mávnutí * Neuč slunce hřát * Mít rád až k zbláznění * Já půjdu dál * Samba * Hej Ty tam * Sladké mámení * Jižní pól * Dlouhá noc

Přídavky: Pár přátel * Lásko má já stůňu * Náhodný známý * Dlouhá noc

Vzhledem k tomu, že Mejdan roku připadl na velmi smutný den, vzpomněla Helena během svého vystoupení milými slovy na exprezindenta Václava Havla a s podporou Michala i všech přítomných uctili minutou ticha památku člověka, kterého si náš národ velmi vážil.
Kromě bolestné vzpomínky došlo také na radostnější chvíle. Například, když paní Ing. Zuzana Baudyšová přebírala pro svou Nadaci Naše dítě z rukou zástupce společnosti C&A šek v hodnotě jeden milion korun.

Čtěte také rozhovor s Helenou a Michalem pro časopis Vlasta - "30 let dlouhá noc"

preview