słuchaj płyty tvrdohlavá
koncerty 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Na vlásku

10. listopada 2010

... nový animovaný film z produkce studia Walt Disney Pictures. V českém znění: Vojta Kotek, Ivana Korolová a Helena Vondráčková.

Helena přijala nabídku dabovat jednu z hlavních rolí nové 3D pohádky s velikým nadšením. Mamá Gothel je po mamince z Thumbeliny (O Malence) už druhou animovanou postavou, které Helena propůjčila svůj hlas. A protože je Na vlásku stejně jako O Malence (1994) pohádkou hudební, bude mamá Gothel hlasem Heleny nejen mluvit, ale i zpívat. Jak se jí to povedlo, můžete vidět a hlavně slyšet v českých kinech od 27. ledna 2011.

Na vlásku (Tangled)

Jde o hudební komedii plnou efektů a dobrodružství o dívce, která má krásné předlouhé vlasy zlaté barvy. Princezna Locika je unesena zlou čarodějnicí z hradu svých rodičů již jako dítě a zamčena v tajné věži a touží po dobrodružství. Nyní je ve věku teenagera s bujnou fantazií a odhodlá se s pomocí temperamentního bandity Flynna provést velký husarský kousek. Locika a její komplici nacházejí dobrodružství, emoce, humor a vlasy – spoustu vlasů... Prozrazení jejího královského původu visí na nitce a její únosce je jim v patách. Tato komedie je převyprávěním klasické pohádky bratří Grimmů. ... více na www.falcon.cz/film/na-vlasku

source: www.falcon.cz

preview

Related links: