listen to cd tvrdohlavá
concerts 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Nejkrásnější na světě je láska

June 29, 2022

Ku příležitosti významného životního jubilea vydává česká popová ikona 3CD pojmenované souhrnně Nejkrásnější na světě je láska. Helena Vondráčková si tak k letošním půlkulatinám nadělila mimořádnou kolekci, na které najdeme výběr těch nejlepších a nejkrásnějších písní o lásce, které za svou velkolepou kariéru stihla zpěvačka vydat. A nejen to! Mezi dvaašedesáti nahrávkami najdeme také 15 dosud nevydaných skladeb a jednu zbrusu novou píseň s názvem Pojď se mnou hledat modrý květ, kterou Vondráčková natočila speciálně pro toto album a vznikla ve spolupráci s textařem Josefem Peterkou a skladatelem Karlem Maříkem.

Já o ničem jiném v životě takřka nezpívám,“ říká Helena o tom, proč zvolila zrovna takový koncept alba. „V mém nesmírně pestrém zpěvníku by se čestných výjimek našlo opravdu jenom pár. Téma Láska je totiž nejdůležitějším tématem většiny písní. S tak silným citem, jakým je láska, se dá přece pracovat donekonečna a v jakémkoliv věku! Vybrat ty nejkrásnější love songy byl těžký úkol. Nakonec se to podařilo. Snad tato kolekce písniček o lásce přinese trochu radosti do současné složité doby,“ uzavírá mezinárodně nejúspěšnější a nejprodávanější česká zpěvačka všech dob povídání o narozeninové kolekci Nejkrásnější na světě je láska.

Každý disk navíc obsahuje speciální live bonus, takže se můžeme těšit třeba na duet s Karlem Gottem ze společného turné, na Heleninu interpretaci slavného hitu The Power Of Love nebo na francouzský šanson Parlez-moi d'amour. Na albech také najdeme několik duetů s renomovanými hosty, mezi kterými nemůže chybět už zmiňovaný Karel Gott, ale i Lucie Bílá, Waldemar Matuška, Jiří Korn, Richard Müller, Michal David, Bára Basiková, David Hasselhoff a další.

source: umusic.cz

Other videos are on YouTube.

Nejkrásnější na světě je láska

3CD digipack 481 063-4

objednávejte na

Přehrát celé album (Music YT playlist)