listen to cd tvrdohlavá
concerts 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Helena vydá v září své nejúspěšnější album na vinylu!

August 28, 2016
(updated September 6, 2016)

náhled Oblíbenost černých desek roste nejen v zahraničí, ale postupně si nacházejí opětovné příznivce i u nás. Na vinyly dnes putují zbrusu nové nahrávky stejně jako reedice kultovních alb. Bylo jen otázkou času, kdy se této prestižní a imageové záležitosti chopí také Helena. Respektive, které vydavatelství ji dlouhohrající desku nabídne jako první. Pomyslný závod vyhrál a s nápadem na znovuvydání Helenina přelomového alba Vodopád přispěchal Universal Music.

Deska Vodopád vyšla původně v roce 2000 a pro Helenu znamenala katapult na první příčky všech tuzemských hitparád. Písničky jako To tehdy padal déšť, Vodopád nebo dnes už legendární Dlouhá noc patří bezesporu mezi nejznámější hity celé její kariéry, a tak je logické, že právě tato deska se nyní dočká vydání na vinylu! Při svém prvním vydání bylo album Vodopád extrémně úspěšné a prodalo se jej více než sedmdesát pět tisíc kusů.

S nadcházející reedicí si Helena připravila i něco speciálního - svůj první vinyl po dvaceti letech vydá v omezeném nákladu, navíc všechny desky budou českou legendou vlastnoručně podepsané! Nejen fanoušci, ale i sběratelé si jistě přijdou na své.

Nezbývá než se těšit na pátek 16. září 2016, kdy se vinylový Vodopád objeví na pultech. Nenechte si ho ujít!

LP Vodopád si můžete předobjednat v eshopu Bontonland.


Přečtěte si rozhovory s Helenou nejen o LP Vodopád.

source: umusic.cz

Helena podepisovala LP Vodopád
Helena podepisovala LP Vodopád
Lucie Levá
Helena podepisovala LP Vodopád
Helena podepisovala LP Vodopád
Michal Doležal | ČTK
Helena podepisovala LP Vodopád
Helena podepisovala LP Vodopád
archiv: Helena Vondráčková

Related links: