listen to cd tvrdohlavá
concerts 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Fotbalová Amfora bude kopat za hospic. Přijďte fandit!

May 17, 2016

previewHerci, zpěváci, moderátoři, ale i fotbaloví internacionálové, sportovci a mnozí další přijedou v neděli 29. května do Liberce, aby podpořili benefičním fotbalovým utkáním Hospic sv. Zdislavy Libereckého kraje. Známý tým Amfory, složený z populárních osobností, se postaví proti mančaftu zástupců Libereckého kraje. Přijďte fandit hráčům a zároveň podpořit dobrou věc, výtěžek z akce půjde na podporu hospice a hospicové péče. Záštitu nad akcí převzal hejtman Martin Půta.

Benefiční fotbalové utkání se uskuteční v neděli 29. května od 10.30 hodin na tréninkovém hřišti FC Slovanu Liberec, na stadionu u Nisy. Slavnostní výkop odehraje zpěvačka Helena Vondráčková. Z týmu Amfory nastoupí na hrací pole osmnáct hráčů z kádru, avšak až do posledního okamžiku bude překvapením, kdo konkrétně na hřiště nastoupí. Rozhodčími zápasu budou Dagmar Damková nebo Pavlín Jirků.

Součástí programu budou i soutěže pro děti, fanoušci si mohou odnést ze zápasu i autogramy přítomných osobností a spoustu zážitků. Občerstvení bude rovněž zajištěno.

Vstupné na podporu Hospice sv. Zdislavy je pro dospělé 100 Kč, pro děti 50 Kč.

source: liberecko.regiony24.cz/31-226701-fotbalova-amfora-bude-kopat-za-hospic--prijdte-fandit--

Related links: