hör auf das cd tvrdohlavá
konzerte 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

HELENA vydává album KOUZLO VÁNOC

13. November 2014

Helena Vondráčková letos natočila nové vánoční album. Spolu s producentem Danielem Hádlem vybrala nejpopulárnější písně, které o Vánocích poslouchá celý svět – počínaje skladbou Padá sníh (Let It Snow; známá např. v podání Franka Sinatry či Michaela Bublého), přes Hodně štěstí (Happy X mas Johna Lennona a Yoko Ono), Bílé Vánoce (White Christmas Irvinga Berlina) až po píseň Na Vánoce k našim (Driving Home for Christmas, kterou napsal Chris Rea).

„Mám ráda Vánoce a vše, co k nim patří, a letos uzrál čas na nové vánoční album s píničkami, které jsou pro mě osobně významné, byť každá třeba z jiného důvodu,“ dodává Helena.

Kromě již prověřených písní s nádhernými texty Zdeňka Borovce a Pavla Vrby se o české verze postarali textaři Eduard Krečmar, Václav Kopta, Lucie Stropnická, Luboš Nečas a Lukáš Hrabal. Jeden duet si s Helenou střihnul Ondřej Brzobohatý (Vánoční; The Christmas Song). Působivé sbory do skladby S tátou být jak tenkrát (Santa Claus Is Coming to Town) nazpíval Dětský sbor Koťata.

A právě Ondřej Brzobohatý bude i Heleniným hostem na jejím tradičním vánočním koncertu ve Velkém sále pražské Lucerny 21. prosince. Více zde.

Foto : WM / Jan Tůma

source: www.parlophone.cz

Mehr Videos finden Sie unter YouTube.

Related links: