poslechněte si cd tvrdohlavá
koncerty 2024

Helena Vondráčková | Oficiální internetové stránky

Helena a kapela Charlie band pomohou pozůstalým v Uherském Brodu

26. února 2015
(aktualizováno 5. března 2015)

náhledMálokdo si dovede představit, co prožívají příbuzní a přátelé zastřelených návštěvníků v restauraci Družba v Uherském Brodě. Úterní tragická událost nenechala chladným snad nikoho v zemi. Osudy rodin, které přišly o své blízké, nejsou lhostejné ani Heleně Vondráčkové a jejímu manželovi a manažerovi Martinu Michalovi. Proto se bez dlouhého otálení vrhli do pomoci.
Od dobré myšlenky k činu vedla v tomto případě jen krátká cesta. Během několika hodin vznikl plán na charitativní koncert v místním kulturním domě, jehož výtěžek převezme starosta města pan Patrik Kunčar a se zastupitelstvem ho přerozdělí pozůstalým.

Na koncertě, který se bude konat 17. května, vystoupí Helena Vondráčková se svou kapelou Charlie Band. Všichni bez nároku na honorář. Kdo máte tu možnost, přijďte podpořit dobrou věc. Vstupenky budou v prodeji od 9.3.2015 v Galerii DK Panský dům, tel. 572 634 802.. Sledujte stránky Kulturního domu.

Poděkování z Uherského Brodu (přišlo mailem 2.3.2015)

Moc děkujeme paní Heleně Vondráčkové a jejímu manželovi za okamžitou ochotu pomoci pozůstalým po obětech barbarské střelby v Uh.Brodě!

Irena Krejsová, Uherský Brod

Slova pana starosty Patrika Kunčara (denik.cz 5.3.2015)

„Beru to, jako velkorysou nabídku ze strany Heleny Vondráčkové. Osobně mě mile překvapila," poznamenal Jaroslav Mikulík. Podobně to vnímají také nejvyšší představitelé města Komenského. „Vážíme si toho a jsme za takovéto gesto vděční. Jsme rádi i za to, že máme další možnost, jak pomoct pozůstalým po obětech střelby," řekl Deníku starosta Uherského Brodu Patrik Kunčar. .... více na denik.cz.

Související odkazy: